Načini plaćanja

Načini plaćanja

1. Karticama - jednokratno i do 12 rata

Primamo sljedeće kartice:

ZABA - mastercard i visa

PBZ - maestro, visa, american

DINERS

Erste banka
Agram banka
Istarska kreditna banka Umag
Kentbank
Sberbank
Slatinska banka

Prilikom kupovine karticom preko našeg web shop-a, poslati ćemo Vam obavijest o primitku narudžbe. Ukoliko povratno ne dobijemo odgovor i potvrdu narudžbe, smatrati ćemo da ste odustali od narudžbe. Nakon što ste potvrdili narudžbu preko našeg web shop-a i platiti karticama, sredstva neće biti odmah skinuta sa Vašeg računa već ćemo potvrditi plaćanje tek nakon što se sve dogovorimo vezano za narudžbu.

Kada jednom potvrdite narudžbu, ne možete nadodati još proizvoda ili mijenjati iznos, već napraviti novu narudžbu.

2. Općom uplatnicom/virmanom/internet bankarstvom

​Nakon potvrđivanja narudžbe putem web shopa, korisnik dobiva na e-mail podatke za uplatu (predračun). Nakon potvrde uplate koju nam pošaljete na e-mail, šaljemo Vam proizvod u dogovorenom roku. Rok plaćanja je 3 dana.

Plaćanje općom uplatnicom vrši se na račun: HR5023600001102414461

Top Friz d.o.o.

Gradna 86a, Gradna

10 430 Samobor

OIB: 60341600974

MB: 02289458

3. Pouzećem

Naručene proizvode šaljemo u roku 3-7 radnih dana ukoliko proizvod imamo na stanju ili do 35 radnih dana ukoliko proizvod naručujemo. Rok isporuke ovisi o proizvodu i ostalim specifikacijama vezanima za odabrane proizvode. U radne dane se ne ubrajaju subota i nedjelja, blagdani, praznici i drugi neradni dani.

4. Polog

Za sve narudžbe kolica potrebno je uplatiti polog od 800,00 kn. Putem email adrese Vam šaljemo podatke za slanje - nakon što potvrdite narudžbu kolica. U slučaju otkazivanja narudžbe, polog se ne vraća. 
 

Dostupni artikli