Autosjedalica APEX 360° Isofix

23%
23%
23%
23%
23%
23%
23%
23%
23%
23%
23%
23%
23%
23%
23%
Cijena: 263.57 EUR (1.985,87 HRK) 342.30 EUR (2.579,06 HRK)

Kratki opis: APEX ISOFIX 360° nova je autosjedalica koja će vašu bebu pratiti na putovanjima od prvih dana života do 12. godine.

– Jedinstveni  ISOFIX 360° s tehnologijom potpornih nogu  koja omogućuje potpunu slobodu okretanja sjedala za maksimalnu lakoću ulaska vašeg djeteta u automobil i izlaska iz njega.

– Mogućnost postavljanja sjedalice licem unatrag (psmjer suprotan od vožnje) do 18kg (cca 3-4 godine), položaj koji smanjuje mogućnost ozljeđivanja djeteta u slučaju frontalnog sudara.
– Odvojivi jastuk-reduktor za mlađu djecu.
– 4 položaja nagiba, kada je sjedalo postavljeno prema naprijed.
– Naslon za glavu podesiv po visini u 9 položaja kako bi pratio rast bebe.
– Potporna noga za dodatnu potporu sjedala koja smanjuje nagib sjedala prema naprijed u slučaju sudara.
–  Side Impact  Protection  sustav za bolju zaštitu glave djeteta u slučaju bočnog sudara.
- Sustav Dri-Seat : posebna podstava koja osigurava najbolju moguću cirkulaciju zraka, tako da se vaše dijete osjeća još udobnije na putovanju.
– Sklopiva krila za veću zaštitu u slučaju bočnog sudara i uštedu prostora.

–Uklonjive perive tkanine na 30°.
- Sigurnosni pojas u 5 točaka s dodatnim neklizajućim jastučićima za ramena tako da pojasevi ostaju na mjestu.

– Odobreno prema ECE R44/04 i CCC certifikatu

Dvostruka namjena :
Može se ugraditi u automobile s Isofix sustavom, ali i u automobile sa samo sigurnosnim pojasevima u 3 točke (univerzalni).

Prva faza  je za korištenje 0-18 kg gdje je sjedalo pričvršćeno unatrag. Kada je sjedalo pričvršćeno unatrag, možete ga učvrstiti isofixom ili pojasevima u automobilu s tri točke

– Ima četiri položaja nagiba za najveću moguću udobnost za vašu bebu. Na bočnim dijelovima sjedalice također postoje prolazi za bolju ventilaciju kako tijelo bebe ne bi razvijalo visoke temperature na velikim udaljenostima.

U drugoj fazi  sjedalo se pretvara u sjedalo kategorije 9-15 kg i postavlja se u smjeru vožnje te se može montirati ili sa sigurnosnim pojasevima automobila u 3 točke ili s Isofix i konektorima za potporne noge
- Naslon za glavu se podešava na odgovarajuću visinu tako da pojasevi dječje sjedalice budu na pravom mjestu i savršeno drže dijete.

– Ima četiri položaja nagiba kako bi mali suvozač mogao udobno spavati, Tu su i prolazi na bočnim dijelovima sjedala za bolju ventilaciju kako se bebino tijelo ne bi zagrijavalo na velikim udaljenostima.

U trećoj fazi   pretvara se u sjedalicu kategorije 15-36 kg. Sjedalica se ugrađuje u smjeru vožnje i može se ugraditi ili sa sigurnosnim pojasevima automobila u 3 točke ili s Isofix-om i konektorima za potporne noge  U ovoj grupi, sigurnosni pojasevi u 5 točaka sjedalice su uklonjeni i dijete je vezano sigurnosnim pojasevima automobila.

– Naslon za glavu se može podesiti u 9 položaja na odgovarajuću visinu kako bi sigurnosni pojas automobila bio na pravom mjestu i savršeno držao dijete.

Jamstvo europskih specifikacija ECE R44/04 i CCC certifikata od 100% sigurnih materijala

Dimenzije proizvoda (ugradnja okrenuta prema stražnjoj strani): 46 cm x 59-61 cm x 56,6-59,5 cm
Dimenzije proizvoda (ugradnja okrenuta prema stražnjoj strani): 46 cm x 57 cm x 52 cm.
Dimenzije paketa: 58cm x 45,5cm x 93cm.
Težina: 11 kg

 

Video: 
https://www.youtube.com/watch?v=bseYKUl977Q&feature=emb_title
https://www.youtube.com/watch?v=PR0AfaTHhJk&feature=emb_title

 

Rok isporuke: 3-5 radnih dana

Dostava: 40,00 kn

Dostupni artikli